Előfizetői tartalom

Milliárdokat nyertek Pest megyei települések a helyi piacaik fejlesztésére

Portfolio
A tavaly nyáron meghirdetett helyi élelmiszerpiac fejlesztési pályázatnak most hirdették ki az eredményeit és eszerint 20 település több mint 2,2 milliárd forintnyi támogatást nyert el a magyar költségvetési finanszírozású Pest megyei fejlesztési alapból, amely az EU-források alacsony szintjét hivatott kompenzálni a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban. A kormany.hu oldalán elérhető támogatotti lista szerint a legtöbb támogatást (150-150 millió forintot) Szigetmonostor és Üllő nyerte el.

Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek emlékeztetett arra, hogy a Pest megyei kompenzációs program keretében 2018. június végén megjelent, augusztus végén megnyílt, pályázati kiírás célja a helyi termelők és élelmiszer-kiskereskedők számára a helyben történő értékesítés feltételeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés