Előfizetői tartalom

Elbocsátás helyett fejlesztenéd a céged 70%-os támogatásból? - Itt egy remek új EU-s pályázat!

Portfolio
A minap lazított EU-s pénzfelhasználási szabályokat láthatóan beépítették annak az új uniós pályázatnak a tervezetébe, amelyet ma tesz ki társadalmi egyeztetésre az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A vírusválság mellett is vonzó feltételekkel ad akár 70%-os vissza nem térítendő támogatást a cégeknek a hatékonyságjavításra, igaz valójában egy feltételesen visszatérítendő uniós forrásról van szó, azaz először visszatérítendőként indul, majd a viszonylag könnyű feltételek teljesítésével ez teljes mértékben vissza nem térítendő támogatássá válhat. A nyertes cég foglalkoztatotti létszámától függ az, hogy dolgozónként mennyi támogatást vehet igénybe és az is jól látszik, hogy a kisebb cégeknél igyekeznek arányaiban jóval többet segíteni.

A tárca ma bocsátja társadalmi egyeztetésre „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívást (GINOP-1.2.8-20) és ezzel kapcsolatban az alábbi feltételeket jelezte a szerkesztőségünknek elküldött közleményben: A magyar vállalkozások 99 százalékát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés