Előfizetői tartalom

Ilyen pályázat nem volt még Magyarországon: egy hónapon belül pénzhez juthatnak a vállalkozások

Portfolio
Május közepén, a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.8-20 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 33,3 milliárd forint. A konstrukció több szempontból is érdekes, elsősorban azért, mert egy teljesen új finanszírozási megoldást mutat be a magyar vállalkozóknak. A pályázat részleteiről, a konstrukcióról kérdeztük Czimbalmos Leventét, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programjának szakmai vezetőjét.

Nemrég megnyílt a GINOP 1.2.8-20, a cégek pedig már egy hónapon belül forráshoz juthatnak. A járványhelyzetre tekintettel sikerül felgyorsítani az átfutási időket: de mennyire tudnak ugyanilyen gyorsan reagálni a cégek, különösen a kkv-k vagy mikrovállalkozások? Olyan cégek is elkezdhetnek most pályázni, akik eddig nem foglalkoztak ilyesmivel? A konstrukció a maga módján...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái