Előfizetői tartalom

Fontos ponton nyúlt bele a kormány a legnagyobb hazai fejlesztési programjába

Portfolio
Az elmúlt 5 évben csak a 23 megyei jogú város önkormányzatának szólt a Modern Városok Program nevű, mintegy 4000 milliárd forintnyi uniós és hazai forrás felhasználásával megvalósuló fejlesztési program, de egy hétfői kormányrendelet alapvető ponton nyúlt bele a szabályozásba és immár a megyei önkormányzatok is kaphatnak a programból forrást.

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent 405/2020-as kormányrendelet belenyúlt a Modern Városok Program megvalósításáról szóló 250/2016. (VIII. 24.) Korm. rendeletbe és kibővítette a kedvezményezettek körét, a változások pedig ma hatályba is léptek. A változás lényege, hogy ezentúl már nemcsak a 23 megyei jogú város kaphat támogatásokat az MVP keretében a nyilvános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés