Előfizetői tartalom

Bréking! Megvan a Brexit-megállapodás, mutatjuk a részleteket

Portfolio
Az Egyesült Királyság és az Európai Unió megállapodásra jutott a jövőbeni kereskedelmi, üzleti és gazdasági kapcsolatrendszerükről - jelentették be csütörtökön a felek. A bejelentés lényege, hogy vám- és illetékmentességre épülő szabadkereskedelmi megállapodás jött létre. Ezzel a négy évvel ezelőtti Brexit-népszavazás óta tartó folyamat végére kerülhet pont.

Véget érhet a Brexit miatt évek óta tartó politikai és gazdasági bizonytalanság. A londoni miniszterelnöki hivatal ugyanis csütörtök délután közölte: megállapodás született az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről. Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 24. Bréking! Összejöhet a Brexit-megállapodás 2020. 12. 23. Kritikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés