Előfizetői tartalom

Még jövőre is szemet hunyhat az EU az állami pénzszórás felett

MTI
A koronavírus-járvány okozta válságra válaszul a tagállamoknak olyan összehangolt és hiteles költségvetés-politikai intézkedéseket kell hozniuk, amelyek kezelik a járvány rövid távú következményeit és támogatják a helyreállítást, ugyanakkor nem veszélyeztetik középtávon a költségvetés fenntarthatóságát - jelentette ki Paolo Gentiloni gazdaságpolitikai biztos Brüsszelben szerdán.

Paolo Gentiloni a tagállamok költségvetési politikájának alakítását segítő európai bizottsági iránymutatás bemutatásakor közölte, a dokumentum vezérelveket határoz meg a színvonalas költségvetési intézkedések megfelelő kialakítására, és általános útmutatással szolgál a következő időszak átfogó költségvetési politikáját illetően. Az eszköz 312,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés