Előfizetői tartalom

A határidő után, de még ősszel összejöhet a megállapodás a helyreállítási tervünkről

Portfolio
A Portfolio minapi összefoglalójával összhangban most arról ír brüsszeli forrásai alapján az EU-Monitor és a Népszava, hogy bár a szeptember 30-i határidőig nem sikerült megállapodni a magyar helyreállítási tervről a kormánynak az Európai Bizottsággal, de ez heteken belül összejöhet. Ha ez így lesz, akkor még év végéig befolyhat a magyar államkasszába a 2511 milliárdos terv 13%-os előlege, azaz 326 milliárd forint.

A Népszava csütörtök reggeli cikke azt emeli ki, hogy derűlátó uniós forrásai szerint hat héten belül, tehát november közepéig összejöhet a megállapodás a magyar programról a kormány és az Európai Bizottság között. Ha ezt követően a tagállami pénzügyminiszterek is rábólintanak a magyar anyagra, akkor reális esély van rá, hogy Magyarország az év végén vagy legkésőbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés