Előfizetői tartalom

Kiderült: a jövő ködébe vész a magyar helyreállítási terv brüsszeli elfogadása

Portfolio
Ahhoz, hogy az Európai Bizottság elfogadja a 2511 milliárd forintos magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervet, az szükséges, hogy Magyarország teljesítse az Európai Bizottság által már 2019-ben és 2020-ban az országspeficikus ajánlásokba beleírt feltételeket, így például érdemi reformokat hajtson az uniós pénzek védelmére és a jogállamiság terén – jelentette ki az EU-Monitornak nyilatkozva Paolo Gentiloni.

Az Európai Bizottság gazdaságpolitikáért felelős biztosa annak apropóján nyilatkozott több lap között az EU-Monitornak, hogy tegnap a brüsszeli testület újra elindította a társadalmi konzultációt az Unió fiskális szabályainak a megújításáról (lásd alább), és a magyar, illetve lengyel helyreállítási terv kapcsán azt mondta: azok jóváhagyásának fejében néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés