Előfizetői tartalom

Új eszközökkel növelné innovációs potenciálját a Műegyetem

Portfolio
Nemzetközi szakmai programot szervez a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Balatonfüredi Tudáscentrumba. A június 17-i eseményen Kompetenciavásárt tartanak azzal a céllal, hogy nemzetközi megjelenési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítsanak kezdő és tapasztaltabb kutatócsoportok, magyar és külföldi cégek és az akadémiai szereplők részére, valamint segítsék a tudományos együttműködéseket, illetve a Horizon Europe kutatási pályázatokban való sikeres részvételt.

Az új európai kutatási témák új partnerkeresési stratégiákat is igényelnek, a pályázatokra szerveződő nemzetközi konzorciumok több tudományág és szakterület együttműködését igénylik és nemcsak kutatók, hanem céges partnerek, kis- és középvállalatok, szakmai szervezetek vagy akár önkormányzatok részvételére is szükség van. A pályázati részvételben kulcskérdés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés