Előfizetői tartalom

Betiltott autóeladások és kamatemelés a szerdai Checklistben

Portfolio
Hamarosan meghallgatható lesz a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A műsor első részében azzal foglalkozunk majd, hogy szerda hajnalban megszületett a megállapodás, mely alapján hamarosan betilthatják a diesel- és benzinüzemű új autók értékesítését az Európia Unióban. Ahogy az a közösségi döntéshozatalban szokásos, kompromisszumos megoldás lett a vége, a témával kapcsolatban Szandányi Levente, lapunk autóipari elemzője lesz a Checklist vendége. Mai másik témánk a keddi kamatemelés, mely bár megállította a forint lejtmenetét, de sok az arra utaló jel, hogy önmagában nem fogja tartósan stabillá tenni a magyar fizetőeszközt.

Délután 5-kor meghallgatható lesz a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A műsor első részében azzal foglalkozunk majd, hogy az Európai Unió környezetvédelmi minisztereinek tanácsa szerda hajnalban megállapodásra jutott abban a kérdésben, hogy mikor vezethetik ki a diesel- és benzinüzemű autók értékesítését az EU-ban. A témával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés