Előfizetői tartalom

Kiderült hat név az EU-pénzekhez kulcsfontosságú új Hatóság esélyes vezetői közül

Portfolio
Az Integritás Hatóság elnöki tisztségének betöltésére összesen 20 pályázat érkezett, közülük ötöt talált alkalmasnak az ezzel foglalkozó testület, az elnökhelyettesi tisztségre pedig 33 pályázat érkezett, közülük 13 volt alkalmas - derült ki az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság (EUTAF) honlapján megjelent közleményből.

Az EUTAF elnöke előbb egy nyílt pályázat mentén kiválasztotta azt a három személyt, akit öt évre megbízott az Alkalmassági Bizottság tagi feladataival (előbb Halász Zsoltot, Pataki Balázst és Tátrai Tündét, majd mivel Pataki Balázs rá pár napra lemondott, így helyére Kovács Zsoltot bízta meg), aztán ez az Alkalmassági Bizottság szűrte meg az EU-pénzek kiszabadításához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés