Előfizetői tartalom

Magyarország akaszthatja meg az új uniós szankciókat

Az Európai Unió új szankciókat vitatott meg Oroszország ukrajnai háborúja miatt, amelyek kínai és iráni cégeket céloznak, és lehetővé teszik a kereskedelmi korlátozások megsértése miatt harmadik országok exportjának korlátozását. Magyarország lehet az egyik vonakodó tagállam, amely miatt elhúzódó vita lehet az új büntetőintézkedésekről.

Ahogy azt kedden Ursula von der Leyen bizottsági elnök kijevi látogatásán bejelentette, készül az újabb Oroszországgal szembeni uniós intézkedéscsomag. Az új szankciók a már érvényben lévő orosz kereskedelmi korlátozások kijátszásának visszaszorítására összpontosítanak majd, és több exporttermék Oroszországon keresztüli tranzitját fogják leállítani. A javasolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés