Előfizetői tartalom

Zsiday: Magyarország szép lassan kicsúszhat az EU-ból

Portfolio
Zsiday Viktor, a Hold Alapkezelő szakértője szerint Magyarország fokozatosan kicsúszhat az EU-ból, ami végzetes lehet a magyar kormány számára. Úgy látja, az EU-támogatások hiánya azt jelzi, hogy az ország kevésbé tartósan tagja az EU-nak. Ez a hitvesztés befektetők tőkemenekülését eredményezheti, ami veszélyeztetheti a magyar gazdaságot. Nincs távol egy de facto Huxit?

Zsiday Viktor, a Hold Alapkezelő szakértője véleménycikkében ír arról, hogy az uniós források elvesztése komoly problémákat jelent Magyarország számára. Úgy látja, az EU-támogatások beérkezése vagy elmaradása fokmérője annak, hogy mennyire biztos a magyar uniós tagság. Az Európai Parlament tiltakozása a soros elnöki poszt betöltése ellen is arra utal, hogy Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés