Előfizetői tartalom

Furcsa módon Magyarország vezeti az EU-pénzek lehívási rangsorát – Ez meg hogyan lehetséges?

Miközben az új uniós források brüsszeli kifizetését blokkolják a jogállamisági viták, mégis Magyarország vezeti az erről szóló rangsort az Európai Bizottság adatvizualizációs oldalán. Három egyszerű technikai okkal lehet ezt a furcsa helyzetet megmagyarázni, amely helyzet egyébként nem a magyar teljesítménnyel függ össze, így nem is érdemes egyelőre nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

Magyarország vezeti a felzárkóztatási pénzek brüsszeli kiutalási rangsorát az uniós tagállamok között a 2021-2027-es ciklusban – hívja fel a figyelmet az Index az Európai Bizottság adatvizualizációs oldalán bárki számára nyilvánosan elérhető adatok alapján (EU Payments fül). Az alábbiakban ezt a rangsort mutatjuk be, külön kiemelve az első öt helyezett ország számainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés