Előfizetői tartalom

Kijátszották a magyar kormány vétóját az EU-ban – reagált Szijjártó Péter

Szijjártó Péter szerint elfogadhatatlan, hogy az Európai Tanácsban egy jogi kiskaput kihasználva lényegében negligálják a magyar kormány vétóját a lefoglalt orosz vagyoneszközök felhasználása kapcsán. A külgazdasági és külügyminiszter vörös vonalnak nevezte ezt a lépést, egyúttal a paksi bővítés ügyében egy fontos jelzést is tett.

A mai napon sajnos megkezdődött a vörös vonalak átlépése itt az Európai Unióban, ugyanis bejelentették, hogy az Európai Békekeretből összesen 1,4 milliárd eurót az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások finanszírozására használ fel az Európai Unió úgy, hogy Magyarország azzal nem ért egyet, de az európai szabályok teljes sutba vágásával Magyarországot egészen egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés