Előfizetői tartalom

Megérkeztek az új agrárpályázatok

Portfolio
Megjelentek az Agrármarketing Centrum új pályázatai, melyek keretében akár 50%-os támogatás is igényelhető. Három kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a magyar élelmiszer gazdaság termékeit népszerűsítő, agrárágazatunkat bemutató egyesületek, alapítványok és szakmaközi szervezetek.

A héten megjelent pályázatok keretén belül az agrárágazat szereplői rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez kaphatnak pályázati támogatást. Továbbá támogatják a kommunikációs anyagaik elkészítését, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés