Előfizetői tartalom

Kis papírok lettek a nyertesek

Portfolio
Az európai indexek csökkenéséhez képest jól teljesített ma a BUX, a pesti börze indexe ugyanis 0.9%-os eséssel fejezte be a napot, így 6,397 ponton zárt, bár a nap elején 2.5%-os mínuszban is állt. A forgalom jócskán elmaradt az elmúlt időszakban megszokottól, értéke 3.8 mrd FT lett, ami még a három havi átlagnál is kevesebb.

A nap legjobbjai a kis forgalmú papírok lettek, az egyik ilyen a Phylaxia volt, mely folytatta a hektikus ingadozást, és ma 8.4%-ot erősödött, így a részvények 90 Ft-on zártak. 7.4%-kal érnek többet a Synergon papírok is, a piaci pletykák szerint az IT céget állami megrendelésekkel kívánják vonzóvá tenni egy esteleges szakmai befektető számára. A társaság részvényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés