FONTOS Véget ért a nagy menetelés, rég nem látott bajban a német szélsőjobb – Ők lehetnek az AfD utolsó reménysugara?
 
Előfizetői tartalom

MOL: megnyílt az adatszoba

Portfolio
Megnyílt a szakmai befektetők számára az az adatszoba, melyben a MOL gázüzletágára vonatkozó információkat tanulmányozhatják. Az adatszoba megnyitására azt követően került sor, hogy a JP Morgan, a MOL tanácsadójaként előzetes tárgyalásokat folytatott az érdeklődőkkel. A MOL továbbra sem hozta nyilvánosságra a potenciális szakmai befektetők listáját.

A hír nem jelenthet meglepetést a befektetők számára, hiszen május 14-én Mosonyi György vezérigazgató közölte, hogy napokon belül a lépésre sor kerül. A MOL gázüzletág értékesítésével kapcsolatos információk tömören: -amennyiben a MOL nem tud legalább regionális szereplővé előlépni a gáz területén, úgy értékesíteni fogja a törvényi lehetőség által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés