Előfizetői tartalom

"Jó döntés volt az, hogy menni kell előre" - Beszélgetés Csányi Sándorral

Az év végére felállhat az az új menedzsmentstruktúra az OTP Banknál, amely lehetővé teszi, hogy a bankcsoport franchise rendszerűvé váljon a régióban. Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a portfolio.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy 2010-re a csoport eredményének maximum felét fogja adni a magyar bank. Az OTP továbbra is érdeklődik a román CEC megvásárlása iránt, amelyhez azonban már tőkeemelésre lenne szükség. Amennyiben a CEC-et nem sikerül megszerezni, a román terjeszkedésre a bankvezér szerint az organikus fejlődés is megfelelő lehetőséget kínál.

Új emberek kellenek!. Az OTP Bank lassan 8-9 országban lesz jelen, igazi régiós bankká nőtte ki magát. A jelenlegi irányítási struktúra fenntartható-e? Indokolja-e ez a menedzsment átszervezését? Dolgozunk a problémán. Nemcsak a külföldi bankok, hanem a teljes bankcsoport irányítását, kontrollját, irányítását jobban meg kell szervezni. Több erőt kell erre fordítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés