Előfizetői tartalom

Aláírták a MOL első hazai szénhidrogén kutatási partnerségét

Portfolio
A MOL a mai napon bejelentette, hogy 2006. augusztus 25-én gáz-kutatási együttműködést írt alá az amerikai-magyar tulajdonban lévő Magyar Horizont Energia Kftvel a kelet-magyarországi Komádi-Vésztő területen. A mindkét partner kutatási területéből egyesített közös kutatási területben a partnereknek egyenlő arányú 50-50%-os osztatlan részesedése van.

A megállapodás szerinti munkaprogram a MOL 2003-ban felvett 2D és 3D adatainak elemzéseit, egy első kutatófúrást és az első fúrás eredményétől függően további kutak lemélyítését tartalmazza. A kutatási program hozzávetőlegesen 150 millió m3-es tárolókat céloz jó geológiai valószínűséggel. Az együttműködés az első a MOL által Közép-Európában a közeljövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés