Előfizetői tartalom

Graphisoft Park: toronymagas profit

Kiugró nettó profitot tett közzé első ízben megjelentetett gyorsjelentésében a Graphisoft Park, ami elsősorban a vártnál alacsonyabb költségeknek volt köszönhető, ezen költségek esetében azonban folyamatos növekedés várható a következő negyedévekben. A menedzsment ugyanakkor nem változtatott korábbi - áprilisban megfogalmazott - idei évre vonatkozó előrejelzésein, ezek a számok azonban meglehetősen konzervatívan értékelhetőek. Megítélésünk szerint a gyorsjelentés pozitív piaci reakciót fog kiváltani, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kormányzat által esetlegesen megvalósítani tervezett vagyon alapú ingatlanadó jelentős bizonytalanságot jelent a Park számára. A Graphisoftból kivált cég optimális tőkeszerkezetének kialakítása folyamatban van.

Miért növekedett a profit?. Örömmel nyugtáztuk, hogy a Park a kiválást követő 40 napos időszakra szóló kimutatások mellé - az összehasonlíthatóság, átláthatóság és a trendek vizsgálhatósága céljából - a még a Graphisoft keretei között végzett ingatlanhasznosítási tevékenység előző 6 negyedévre szóló részletes számait is megjelentette első gyorsjelentésében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés