Előfizetői tartalom

3-4 cég jöhet a tőzsdére 2007-ben - Jön a BUX ETF

Portfolio
Azt szeretné a BÉT, ha jövőre egy nagyobb kapitalizációjú és két-három kisebb új cég jelenne meg a tőzsdén, köztük olyanok, amelyek érdemi forgalmat hoznak - nyilatkozta Pál Árpád, a BÉT vezérigazgatója a Napi Gazdaságnak. A vezérigazgató elismerte, hogy "sajnos a kivezetésre kerülő papírok között több kifejezetett likvid papír is van, míg az új társaságok iránt egyelőre nem túl nagy az érdeklődés."

A tőzsde a BUX ETF bevezetését decemberre tervezi, a termék kibocsátója az OTP Alapkezelő, az árjegyző az OTP Bank lesz. A BUX ETF segítségével bárki vállalhat tőkeáttétel nélküli BUX pozíciókat. Pál Árpád szerint az uráli olaj kontraktusok bevezetése egyelőre nincs napirenden, miközben jelenleg is folyik az árampiaci és széndioxid kvótával való kereskedelem feltérképezése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés