Előfizetői tartalom

A magyar nyugdíjrendszerről és problémáiról, a megoldásokról vallott nézetekről (Matits Ágnes)

Portfolio
A magyar nyugdíjrendszer változtatásra szorul. Ez egy stabil közös pontja annak a felmérésnek, amelyben arra kerestük a választ, hogyan vélekednek a magyar szakértők a nyugdíjrendszerrel kapcsolatosan. S persze vannak nagyon eltérő észrevételek és javaslatok is, de meglepő módon mégis látszik valami konvergencia a nézőpontokban. Még a végén kilakul valami közös álláspont!??

A cél az,hogy mielőtt bármiben megegyezés születik a jelenlegi nyugdíjrendszer stratégiai megváltoztatására vonatkozóan, mind az esetleges javaslattevőknek, mind a tényleges döntéshozóknak tudnia kellene mindarról, amit mások gondolnak erről a problémáról. A teljes tanulmány letölthető: Matits Ágnes: ÖSSZEFOGLALÓ a magyar nyugdíjrendszerről és problémáiról, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés