Előfizetői tartalom

Pofon a TV2-nek: ez már tényleg kiütés!

Portfolio
Az elmúlt hét során szakadékszerű, 10 százalékpontot is meghaladó különbség mutatkozott a két legnagyobb kereskedelmi csatorna heti átlagos, 18-49-es közönségaránya között, az RTL Klub javára. Az RTL minden estét simán nyert, az esetek többségében nem kis fölénnyel, ez a dominancia pedig a nézettségi toplistákon is kirajzolódik.

Visszatért Győzike, leszerepelt a Rém rendes.... Hétfőn visszatért a képernyőre Győzike, aki alapvetően nem okozott csalódást: 1.7 milliós AMR mellett mindkét mezőnyben 38% körüli közönségarányt ért el. Figyelemre méltó, hogy a reality show ezzel az eredménnyel is messze elmaradt a Barátok közt és a Fókusz mögött, mind AMR-ben, mind SHR-ben. A TV2-n a hirdetői célcsoportban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés