Előfizetői tartalom

Ez már nem a gőzgép! - Duplázta nettó profitját a Linamar

Portfolio
Alulbecsültük a részvényekben rejlő potenciált, amikor 3 hónapra konzervatívan 10-15%-os emelkedést valószínűsítettünk a Linamarral kapcsolatban a második negyedévi kitűnő gyorsjelentés láttán. A gépipari papírok mintegy 30%-ot emelkedtek azóta és bár a jelen gyorsjelentés nem akkora durranás mint az eggyel korábbi, azért utólag megalapozhat ilyen mértékű árfolyam emelkedést. A harmadik negyedév láttán elérhető közelségbe került, hogy üzemi szinten 100%-os növekedést mutasson be idén a cég, így nem lehet csodálkozni az intézményi befektetők illikvid papírok iránt mutatkozó érdeklődésén.

Egy, csak egy elemző van talpon a vidéken.... Ahogyan az az ellmúlt negyedévekben megszokottá vált, mindössze egyetlen elemzői becslés érkezett a cég negyedéves teljesítményére. Komoly meglepetés csak nettó soron született, amit valószínűleg az okozott, hogy a társaság közel két év után először újra pénzügyi nyereségről számolt be.A negyedév legfőbb tényezői:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés