Előfizetői tartalom

BorsodChem: Karácsony előtt pénz, januárban kiszorítás

Portfolio
Javában zajlik a tőzsdén a BorsodChem ajánlat, ezzel párhuzamosan tartott tegnap sajtótájékoztatót az ajánlattevő társaság két tulajdonosa, a Permira és a VCP. Thomas Jetter, a Permira partnere elmondta, hogy a BC esetében értékesítés alapú fejlesztéseket helyez előtérbe segítve a társaságot iparági tapasztalatával. Jetter szerint támogatni szeretnék a BorsodChem fejlesztési tevékenységét, amelynek keretében egy 500 millió eurós projekt során megduplázódnak a TDI és MDI kapacitások.

Heinrich Pecina, a VCP vezető partnere a tranzakcióról elmondta, hogy a zártkörű részvénytársasággá történő alakítás előtt kivezetik a budapesti és a varsói tőzsdéről. Pecina külön kiemelte, hogy a 3,000 forintos ár minden szempontból magasabb, mint az ajánlat előtti különböző átlagárak, illetve árak. A 3,000 forintos ár 62%-kal magasabb, mint a 2004. október elsején...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés