Előfizetői tartalom

Botrányos múltidézés: odacsapott a TV2!

Portfolio
A régmúltat idéző eredménnyel rukkolt elő a TV2 Naplója az elmúlt hét során, ehhez persze nem kellett más, mint botrányos irányba elvinni a műsort, máris a toplista élére ugrott. Ezzel együtt a TV2 egyedül a vasárnap estét nyerte meg a 18-49-es mezőny főműsoridei közönségarány adatait tekintve, a csatorna heti átlaga pedig 9.3 százalékponttal elmarad az RTL Klub értékétől.

Kitűnően szerepelt Fábry, jól debütált a Szombat esti láz.... Hétfő este a Barátok közt menetelése után csaknem 1.6 millióan voltak kíváncsiak Győzikére, a show a 18-49-es mezőnyben 32.7%-os közönségarányt ért el. A hirdetői célcsoportban a TV2-n az NCIS - Tengerészeti helyszínelők volt a legsikeresebb 32.6%-os SHR értékkel, a késő esti Szulák show pedig elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés