Előfizetői tartalom

Milliárdos ajánlatok hétvégéje - elkelt a Phelps Dodge?

Portfolio
Megint nem telt eseménytelenül a hétvége az USA-ban: azok után, hogy a Dow Jones újabb történelmi csúcson zárt pénteken, vasárnap két valódi óriásfelvásárlásról adott hírt a Wall Street Journal. A Blackstone kockázati tőke társaság 20 milliárd dolláros ajánlatot tett az USA legnagyobb irodatulajdonos ingatlancégére, az Equity Offices Property Trust-ra, a Freeport-McMoRan pedig már meg is állapodott a Phelps Dodge-al annak 26 milliárd dollár értékű felvásárlásáról. Az utóbbi ügylettel a világ legnagyobb rézipari vállalata jöhet létre.

Kapcsolódó cikkünk2006.11.20 08:49 A világ legnagyobb tranzakciója! - Egy kézben az irodaházak...2006.11.20 10:55 Acélipari konszolidáció - Amerika felé kacsingatnak az orosz óriások A Wall Street Journal értesülései szerint a New Orleans-i Freeport 88 dollár készpénzt és 0.67 darab saját részvényt kínál minden egyes darab Phelps Dodge részvényért, mellyel nem kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés