Előfizetői tartalom

Kirobbanó GDP adat, emelkedő indexek

Portfolio
Az 1.6%-os várakozásoknál nagyobb, 2.2%-os mértékben növekedett a harmadik negyedéves amerikai GDP. Az adatok hatására erősödött a dollár árfolyama az euróval szemben, aminek köszönhetően pozitív nyitásra számíthatunk a tengerentúli részvénypiacon. Az optimizmushoz hozzájárulhat a Pfizer-ről érkező hírek, melyek szerint a gyógyszergyártó 2,000 munkást bocsátott el. A Dow 37, a Nasdaq 100 8.5, az S&P 500 4.8ponttal került feljebb.

A Pfizer kerülhet a mai kereskedés fókuszába, miután a gyógyszergyártó bejelentette, hogy 2,000 munkást bocsátott el. A kereskedés előtt a papírok 0.8%-ot erősödtek, míg a szektortársak közül a GlaxoSmithKline és a Sanofa-Aventis is emelkedtek. A 3com megegyezett a Huawei Technologies 49%-os részesedésének megvásárlásáról 882 millió dollár értékben. Az Apple a tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés