Előfizetői tartalom

Nyoma sincs a pesszimizmusnak - 1.5%-os BUX erősödés

Portfolio
A várakozásoknál kedvezőbb harmadik negyedéves amerikai GDP adatok hatására jelentős emelkedéssel nyitottak az amerikai részvényindexek, ami a dollár gyengülésének megállásával együtt erősödést generált az európai tőzsdéken is. A BUX a kedvező részvénypiaci hangulat hatására 1.5%-ot emelkedett 18.8 milliárd forintos forgalommal. A lengyel WIG 20 2.3, a cseh PX 50 1.9, az orosz RTS 2%-ot erősödött.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltésA legnagyobb és egyben átlag feletti 10.7 milliárd forintos forgalom az OTP papírjait jellemezte. A bankrészvények 2.2 %-kal kerültek feljebb. A kedvező részvénypiaci hangulat a vezető részvények közül az OTP piacára gyakorolta a legpozitívabb hatást, míg ehhez mérten a korábbi kereskedések során az egyik legnagyobb veszeteséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés