Előfizetői tartalom

Gázban is utazik a Shell hazánkban

Portfolio
A Shell Energy Europe BV, a Royal Dutch Shell plc. földgáz-kereskedelmi üzletága, a mai napon bejelentette, hogy a Shell Hungary Zrt. magyarországi üzleti tevékenységi körét kiterjeszti a földgázforgalmazásra és -kereskedelemre. A közelmúltban lezajlott engedélyeztetési folyamat sikeres lezárását követően, a vállalat már megkötötte az első értékesítési és beszerzési megállapodásokat a különféle beszállítókkal, illetve magyarországi ipari ügyfelekkel.

“A Shell immáron nyolcvan esztendeje van jelen a dinamikus magyarországi energia szektorban és nagy várakozással tekintünk a hazai földgáz-forgalmazási tevékenységünk indítása elébe," mondta Varga István, a Shell Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója. "Magyarország földgáz-piaca folyamatosan nő - a Shell Hungary új üzletágának létrehozása a páneurópai földgáz-piaci jelenlétünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés