Előfizetői tartalom

Ne csússz le a legfontosabb hírekről! - Új melléklet a Portfolio.hu-n

Portfolio
Február 6-án indultak hódító útjukra a Budapesti Értéktőzsde legújabb termékei, a certifikátok. A parketten korábban nem elérhető piacokhoz - külföldi tőzsdeindexekhez, nyersanyagokhoz - utat nyitó értékpapírok élete azóta is mozgalmasan telt, a piac több új kibocsátást is megélt már. Hogy az új termékek se kavarják össze a befektetők elé táruló képet, a Portfolio.hu útjára indította certifikát mellékletét, amelyen a befektetők nyomon követhetik a certifikátokkal kapcsolatos híreket, illetve megismerhetik a papírokban rejlő lehetőségeket.

Tekintse meg a Portfolio.hu Certifikát mellékletét! A Portfolio.hu új Certifikát mellékletén mindig megtalálhatók a BÉT-en éppen kereskedett certifikátok adatai, legfontosabb jellemzői, így a befektetőknek nem a korábbi cikkekből, híradásokból kell előkeresni a nélkülözhetetlen információkat. Az oldalon bárki pontosan követheti, milyen új hírek látnak napvilágot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés