Előfizetői tartalom

Állampapírokról és állampapírpiacról minden - új melléklet a portfolion

Portfolio
Új mellékletben tájékozódhatnak a mai naptól olvasóink az állampapírpiac legfontosabb történéseit illetően. A portfolio.hu az Államadósság Kezelő Központtal (ÁKK) indít hosszú távú együttműködést, melynek célja, hogy az intézményi és magánbefektetők a két hiteles szervezet által együttesen kialakított felületen kapjanak meg minden szükséges információt az állampapírokról és a kereskedésről. A melléklet nem csak passzív információszolgáltatást nyújt, olvasóink a speciális fórum szolgáltatáson keresztül illetve online interjú formájában rendszeresen feltehetik kérdéseiket az ÁKK szakértőinek.

ÁKK melléklet További értékes tartalmi együttműködéssel bővül a portfolio.hu szolgáltatási köre. Olvasóink új mellékletben tájékozódhatnak a mai naptól az állampapírpiac legfontosabb történéseit illetően. A mellékletben megtalálhatók a kereskedést, a kibocsátást érintő legfontosabb hírek és adatok, egy kibocsátási naptár naptár, illetve egy komplex fogalomtár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés