Előfizetői tartalom

Vigyázat: holnap élő adásban bukhat el Magyarország! (Vélemény)

Október 23-ához (s tulajdonképpen az összes nagy nemzeti ünnephez) az utóbbi időszak alapvetően két érzelem kapcsolódik: el kell menekülni Budapestről, de lehetőség szerint a lángoló autók miatt nézni kell a HírTV-t. A külső szemlélő számára legmélyebb szakmai színvonalon tevékenykedő rendőrség képtelen arra, hogy megakadályozza a rendbontást, a miniszterelnök provokál, a kurucok meg ugranak. Egy-két jobban sikerült balhé képei bejárják a világot (el kell ismerni, a tank beindítása történelmi esemény volt), külföldön meg rajtunk röhögnek (már a szlovákok is), hogy mennyire elkúrtuk.

A politikai társadalmi elégedetlenség effajta kifejezésével (egymás kergetik az utcán a rendőrök és a tüntetők) általánosságban nem sok mindent tudok kezdeni, holnap azonban egészen konkrétan drámai hatásokkal járhat. Itt általánosságban nem arra gondolok, hogy egy kis gyújtogatás után Gyurcsány Ferenc szomorú arccal jobboldali fenyegetésről beszél, a rendőrök tonfája...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái