Előfizetői tartalom

Kezd felpörögni a PannErgy gépezet - Interjú Bokorovics Balázzsal

Nagy Viktor
A PannErgy miskolc-mályi fúrásánál az előzetes várakozásokhoz képest lényegesen jobb teszteredmények születtek, erről tájékoztatott a vállalat szeptember 6-án. A PannErgy Nyrt. igazgatótanácsának elnökével Bokorovics Balázzsal készített interjúnkban a miskolci fúrás részleteiről, a vállalat további geotermia projektjeiről és az alternatív energia magyarországi lehetőségeiről beszéltünk. Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk a meghatározó külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2010 Konferencián.

Az interjú fontosabb gondolatai az alábbiakban foglalhatók össze: a miskolci projekt vízhozama a vártnál lényegesen jobb, és speciális eljárások alkalmazásával akár a 70-90 liter/másodperces értéket is meghaladhatja a végleges vízhozam a villamosenergia-termelés megvalósítása reális a miskolci projekt keretein belül az alacsonyabb beruházási igény a KEOP-ból lehívott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái