Előfizetői tartalom

Leszámol a PSZÁF a fejnehéz jutalékrendszerrel

Portfolio
Nem helyes, hogy a jelenlegi helyzetben fejnehéz a pénzügyi közvetítők jutalékszisztémája, szeretné ezt a kérdéskört a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) újraszabályozni - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) mai konferenciáján Szász Károly, a PSZÁF elnöke. Rövid távon a biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjhirdetését is szabályozza a PSZÁF, ennek részleteit október 7-én hozzák nyilvánosságra. Szász Károly szerint a biztosítási területen is szükség van csődvédelmi garanciarendszerre, az EU-n belül jelenleg csak néhány tagállam rendelkezik ilyennel.

Korábbi cikkeink a MABISZ konferenciájáról:Kapcsolódó cikkünk2010.10.05 11:15 Nagy a homály a jövő évi adórendszer körül2010.10.05 10:12 Adókoncepciót nyújtottak be a biztosítók a kormánynak2010.10.05 09:45 Szorosabbá válhat a kormány és a biztosítók kapcsolata A banki tőkekövetelmény-struktúrához hasonló szisztémát alakít ki a biztosítók esetében a 2012-2013-ig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái