Előfizetői tartalom

Letaszíthatatlan marad trónjáról az olaj és a gáz

Portfolio
Habár jelentős előretörés valósult meg az elmúlt időszakban a megújuló energiaforrások hasznosítása terén, a következő 25 évben az energiaszükségletek kielégítésének döntő hányadát továbbra is a fosszilis energiaforrások, így a kőolaj és a földgáz fogja adni - kezdi a 2011-es évre szóló olaj- és gázipari előrejelzését a Deloitte.

A BP olajkatasztrófája Az elmúlt esztendőben az iparág legnagyobb csapását egyértelműen a Deepwater Horizon olajplatform balesete jelentette, amely alapjaiban alakította át a szénhidrogén-kutatással és -termeléssel kapcsolatos kockázatok értelmezését. Habár a BP balesete valóban fundamentális elemnek minősíthető az iparág jövőjét illetően, a mélytengeri tevékenységek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés