Üzlet

Vidéken is terjeszkedik az Appeninn

Portfolio
Az Appeninn ezúttal Debrecenben folytatta a raktározási és ipari ingatlan portfóliójának bővítését egy logisztikai központ megvásárlásával.
A most vásárolt logisztikai központ a Debrecen városközpontjába vezető Mikepércsi úton (47-es főúton) helyezkedik el, ahol már most is számos telephely található. A telek teljes mérete 2.532 m², melyen egy 1.470 m² területű iroda, bemutatóterem és raktár funkciójú épület található. Az épület nemrégen egy 700 m² területű könnyűszerkezetes csarnokkal is bővült, amely tovább növelte a raktárterület kihasználhatóságából adódó előnyöket.

Debrecen az utóbbi időben számos fejlesztésnek adott otthont, a városszerte tapasztalható rehabilitációs beruházások során hatékonyan használták fel az uniós támogatásokat. Ezeknek köszönhetően nem csupán turisztikai szempontból, de a befektetők szemszögéből is kecsegtető lehetőségeket rejt magában a város és környéke. "A most vásárolt raktárterületünk kiváló földrajzi elhelyezkedéssel, előnyös nemzetközi repülőtéri és vasúti kapcsolattal rendelkezik, a város centrumától pedig percek alatt megközelíthető, így vonzó lehetőség a raktárterületet kereső cégek számára" - jegyezte meg a befektetés kapcsán Székely Gábor, az Appeninn Vagyonkezelő Holding igazgatóságának elnöke.

Az Appeninn az utóbbi időben számos akvizíciót hajtott végre a city logisztika területén. Ennek során budapesti és jó lehetőségeket kínáló vidéki raktár- és ipari ingatlanokkal bővítette portfolióját. Ezen a területen tett első lépésként az Appeninn igazgatósága tavaly novemberben megalapította az Appeninn Logisztikai Zrt-t. Az új szegmensbe történő belépés során az eddigiekhez hasonlóan tartja magát a társaság általános célkitűzéséhez: jó hasznosíthatósággal és magas hozamtermelési képességgel rendelkező célpontokba fektet.

Az Appeninn Logisztika Zrt. a szegmensben tett első akvizíciójaként december 20-án írt alá szerződést egy tranzakcióról, melynek keretében egy nagykanizsai logisztikai ingatlant vásárolt meg a társaság. A 600 négyzetméteres üzemcsarnokot és 1400 négyzetméternyi irodahelységet magában foglaló ingatlan a piaci igények széles körét kiszolgáló logisztikai raktárrá fejleszthető minimális beruházással. A piaci lehetőségek aktív vizsgálatának eredményeként február folyamán pedig hírt adtak a Rotux Zrt. beolvadásáról is, mely során a Rotux Zrt. két jelentős ingatlaneleme kerülhetett az Appeninn tulajdonába; egy kecskeméti és egy szentesi logisztikai funkciót betöltő ingatlan. Tavasszal pedig a Váci út és az M3 autópálya közelében elhelyezkedő Schweidel József utcában vásároltak telket, melynek teljes mérete 11.921 m², melyen 4835 m² területen egy földszintes csarnoképület áll, ami jelenleg raktár, valamint iroda funkciót lát el.

"A városi teherforgalom korlátozásai miatt egyre nagyobb hangsúlyt kap a city logisztika koncepciója, ahol egy helyen működhet az irodai és a szállítmányozáshoz kapcsolódó infrastruktúra" - jegyezte meg a city logisztika területén tett befektetések kapcsán Székely Gábor, az Appeninn Vagyonkezelő Holding igazgatóságának elnöke. "A megvásárolt ingatlanok kedvező elhelyezkedése és a telkek felosztása igazolja, hogy remek célpontot választottunk a city logisztika ingatlanportfóliónk bővítésére."

Vidéken is terjeszkedik az Appeninn
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
BÉT