FONTOS Újra műtéten esett át Robert Fico – Kiderült, milyen állapotban van a szlovák kormányfő
 
Előfizetői tartalom

Szagtalan, de nem fénytelen

Hámor Iván
A Citroën útkeresési időszaka úgy tűnik, véget ért. Az elmúlt időszak modelljei és különösen a DS sorozat fényes jövőképet vetítenek előre. Nem szabad azonban megfeledkezni arról az autóról sem, amivel elkezdődött ez a reményteli folyamat. A C4 Picasso-ról van szó, mely az e-HDi kivitelében, azaz a legújabb automatikus leállító és újraindító rendszerrel felszerelve érkezett a Portfolio.hu szerkesztőségébe.

A kompakt egyterűeket ugyan nem a franciák találták fel - még ha szeretnék is maguknak tudni ezt az érdemet - de az kétségtelen, hogy Európában nekik köszönhető népszerűségük. A Xsara Picasso különleges formájával, vékony oszlopaival igazi egyéniségnek számít még ma is, talán ezért is gyártották sokáig párhuzamosan az utódjával. Utódja, a C4 Picasso teljesen más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés