Előfizetői tartalom

Önindigós papír helyett eBook

Portfolio
A szállítmányozók és a megbízóik számára is kényelmesebb és nem utolsó sorban költségkímélőbb megoldás kifejlesztésébe kezdett egy hazai vállalkozás. Az elektronikus papír technológiát alkalmazó, tanúsítvány alapú megoldás célja, hogy egyszerű, hiteles és költséghatékony alternatívát nyújtson az áruszállítás hagyományos adminisztrációjára.

Az eFuvarlevél egy speciális, védett eBook segítségével ki tudja majd váltani a papíralapú fuvarleveleket. A rendszer garantálni fogja az adatok hiteles és biztonságos tárolását mind a készüléken, mind pedig a háttérrendszerekben, továbbá biztosítani fogja a hosszú távú hiteles archiválást is. Az eFuvarlevél elektronikus aláírással és időbélyeggel is rendelkezni fog...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés