Előfizetői tartalom

Lázár az áramtörvényhez nyúlna - Erre nem számítottak az elosztó társaságok

Portfolio
Szigorítaná a Fidesz frakcióvezetője az áramkikapcsolásra vonatkozó hatályos szabályozást - számol be az MTI. A politikus javaslata szerint az áramkereskedők csak az energiadíj-tartozás után kezdeményezhetnék a nem fizető fogyasztó hálózatról történő lekapcsolását, míg a rendszerhasználati díjakkal kapcsolatos elmaradások esetében nem.

"Lázár János a villamos energiáról szóló törvény módosítására tett javaslatában - amelyet kedden terjesztett a Ház elé - azt indítványozza, hogy a szolgáltató fizetési késedelem esetén se kezdeményezhesse a felhasználó kikapcsolását a villamosenergia-ellátásból. Újdonság, hogy a villamosenergia-kereskedők az áramkikapcsolást fizetési késedelem esetén akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés