Előfizetői tartalom

Autógáz: működik és megfizethető - Akkor mi vele a baj?

Hámor Iván
A környezetkímélőbb és a gazdaságosabb közlekedés rengeteg fórumon téma, és minden gazdálkodó szervezet, cég, sőt egyén számára kézzelfogható, napi kérdés. Rengeteg közép- és hosszú távú terv, elképzelés látott napvilágot, melyek mindegyikében közös, hogy az üdvösséget csak - mai árakon és értékeken számolva - nagyon drágán tudják közelebb hozni. Ezzel szemben létezik egy technológia, ami itt van, működik, megfizethető, mégsem tudja betölteni azt a szerepet, ami megilleti.

A gázzal - folyékony PB gázzal (LPG), vagy sűrített földgázzal (CNG) - működő járművek mind a környezetvédelem, mind a gazdaságosság terén azonnal tudják azt nyújtani, ami választ jelent a ma felmerülő problémákra. Ennek ellenére sok ellenérzés és meglehetősen nagy ellenállás mutatkozik a valóban széles körű elterjedésük "megakadályozására". Sokáig az állami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés