Előfizetői tartalom

Jobb sorsra érdemes - Chevrolet Malibu

Hámor Iván
A Chevrolet márkanév hallatán sokaknak még mindig a nagy amerikai cirkálók jutnak az eszükbe, holott a márka Európában egészen más autókkal van jelen. Az itteni kínálat legnagyobbja a Malibu, ami egy európai méretű felső-középkategóriás limuzin. A modell hazai megítélése méltánytalanul gyenge, ugyanis az autó mindenben felveszi a versenyt a népszerű flottamodellekkel.

A Chevrolet Malibu formavilága ugyan inkább illene egy ázsiai gyártó kínálatába, mint amerikaiéba, de ez nem is véletlen, hiszen a hozzánk érkező autók Dél-Koreában készülnek. A márka egyik ikonjának, a Camaro-nak egy stíluseleme azonban megidézi Amerikát is. Ez pedig nem más, mint a hátsó lámpák formája. Az amerikai hatás ezen kívül a műszerfal visszajelzőiben köszön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés