Előfizetői tartalom

Nagy forgalommal emelkedik az Egis

Portfolio
A csütörtöki kereskedésben meglehetősen inaktívak a befektetők, mely révén a BÉT-en jóval átlag alatti összegben születtek kötések. Az Egis forgalma azonban jóval meghaladja az elmúlt napok átlagát, a kisebbik gyógyszergyártóra több mint fél milliárd forint értékben születtek kötések, igaz a forgalom jelentős része brókerkörökből származó információink szerint a Concorde-hoz köthető.

A mai kereskedésben jóval átlag feletti forgalom jellemzi az Egis piacát, a kisebbik gyógyszergyártóra közel 650 millió forint értékben születtek kötések. Brókerkörökből származó információnk alapján ennek jelentős része a Concorde-hoz köthető, melyre két nagyobb, egy 10 és egy 11 ezer darabos önkötés révén került sor.Azonban ma nemcsak a forgalom alapján számítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés