Előfizetői tartalom

Itt a vége a virtuális csodapénz tündöklésének

Portfolio
Kevesebb, mint egy héttel ezelőtt a két hónapig tartó fellángolás kicsúcsosodásaként mindenkori rekordárfolyamon, 260 dollárért lehetett hozzájutni egy Bitcoinhoz. Az utóbbi időszakban felkapottnak számító virtuális pénz árfolyama azonban hat nap alatt majdnem ötödére zuhant. Ennek fényében talán nem túlzás kijelenteni: a lufi kipukkant.

Kipukkant a Bitcoin-buborék A Bitcoin (BTC) virtuális pénz az utóbbi néhány hétben óriási befektetői és médiaérdeklődésnek örvend. Ennek nyomán a BTC év eleji, körülbelül 13 dolláros árfolyama brutális növekedést követően április 10-én 260 dolláros szintre emelkedett. Ez azt jelenti, hogy aki már tavaly év végén rendelkezett Bitcoinnal, és éppen a csúcson adta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés