Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a Volkswagen szerint a jövő

Portfolio
Az autógyárak vezetői nem csak a holnapot, hanem a holnaputánt is pontosan ismerik. Munkatársaik képernyőin akár az egy évtized múlva sorozatgyártásba kerülő ötletek, koncepciók körvonalai vibrálnak már ma is, melyekről feletteseiknek részletesen be is számolnak. Egy bécsi szimpóziumon Dr. Martin Winterkorn, a VW AG igazgatótanácsának elnöke ezek közül néhányat konkrétan is megemlített.

A hatékonyság növelése, a mostaninál is nagyságrendekkel alacsonyabb - fosszilis - hajtóanyag fogyasztás és alacsonyabb károsanyag kibocsátás nem csak az autógyártók érdeke - amiket különböző törvényi előírások is köteleznek erre -, hanem a felhasználóké is. Az olyan cégek, ahol nagyobb flottákat üzemeltetnek, akár egy liter/100 km megtakarítás esetén is jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés