FONTOS Ez lett idén a világ tíz legokosabb városa
 
Előfizetői tartalom

Új projektbe fogott a Synergon

Portfolio
A Synergon 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a Synergon Integrator Kft.elindította a "Fenntartható fejlődést támogató mérési és energiamenedzsment rendszer" kifejlesztését célzó munkaprogramját. A projekt a Gazdasági Operatív Program keretében valósul meg, amire a cég korábban 600 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert - írja a cég sajtóközleményében.

A Synergon Integrator Kft. által létrehozott miskolci kutatás-fejlesztési központban kifejlesztésre kerülő "Smart Building" innovatív épületüzemeltetési rendszer célja, hogy nagy energiafogyasztók számára egy újfajta megközelítésből olyan megoldást kínáljon, amely lehetővé teszi az általuk felhasznált energia pontos mérését, és amely biztosítja számukra beavatkozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés