Előfizetői tartalom

A Samsung aratja le a Google babérjait az okostelefon-piacon

Portfolio
A Google mobil eszközökre fejlesztett operációs rendszere, az Android gyakorlatilag letarolta az okostelefonok piacát, a sikereket pénzügyi oldalon mégis inkább a Samsung aratja le - írja a BuinessWeek. Az értékesített Androidos telefonok között "csak" alig több, mint 40% volt a Samsung súlya az első negyedévben, viszont szinte a teljes profit a dél-koreai technológiai óriáshoz folyt be.

A legnagyobb mobilgyártóvá tette az Android a Samsungot Vitathatatlanul a Samsung lett a legnagyobb nyertese az Android operációs rendszer gyors térhódításának. A dél-koreai technológiai óriás mostanra a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává és a világ legnagyobb mobilgyártójává vált az értékesítések volumenét tekintve. Ráadásul a Galaxy-sorozat prémium készülékeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés