Előfizetői tartalom

Közeleg a rali vége, de nem kell sokat várni a folytatáshoz

Portfolio
Őrült tempóban emelkednek az irányadó amerikai indexek, melyek közül a Dow Jones és az S&P 500 már történelmi maximumán tartózkodik. Roger Altman, az Evercore Partners elnöke és alapítója szerint a részvénypiac idei emelkedésének jelentős részét már maga mögött tudhatja, azonban még lehet tere némi további emelkedésnek - írja a CNBC.

Rendkívül jól indult az év az amerikai piacok számára, így a Dow Jones és az S&P 500 már közel 15 százalékkal került feljebb, mely során mindkét tőzsdemutató mindenkori csúcsára emelkedett.A benchmarkok eddigi lendülete azonban alábbhagyhat az év további részében: "Valószínűleg az idei emelkedés oroszlánrészét már magunk mögött tudhatjuk, azonban úgy gondolom, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés