Előfizetői tartalom

Romlott a részvénypiaci hangulat, szárnyalt egy nagyot a jen

Portfolio
Az európai tõzsdékhez hasonlóan Amerikában is az eladók dominálták kedden a részvénypiacot. A vezetõ részvényindexek 1% körüli mértékben estek, amiben amerikai makroadatok ezúttal nem játszottak szerepet. Helyettük inkább a német Alkotmánybíróság európai válságkezeléssel kapcsolatos õszi ítélete körüli bizonytalanság, illetve az egyre durvuló török belpolitikai helyzet lehetett a mozgatórugó. Az erõsen kockázatkerülõ hangulatban a japán jen újabb rendkívüli erõsödést produkált a fõbb devizákkal szemben, a dollár ellenében 3 éve nem láthattunk akkora szárnyalást, mint ma.

2013. június 11. 22:11 Megosztás Csúnya lett a vége A kereskedés utolsó órájában tovább hanyatlottak kedden a vezető amerikai részvényindexek: a Dow 0,77%-os, az S&P 500 1,02%-os, a Nasdaq pedig 1,06%-os mínuszban zárta a napot. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés